Επιστολή Αναγνώστη για τους ηλικιωμένους οδηγούς...



Σήμερα (για πολλοστή φορά) κινδύνευσα να σκοτωθώ στον δρόμο από γέρο οδηγό 80 χρονών.

ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ (και ελπίζω όλων):…

Να γίνεται υποχρεωτικά κάθε χρόνο η επανεξέταση όσων είναι άνω των 70 ετών για να ξαναποκτούν δίπλωμα οδήγησης (που θα ισχύει για ένα χρόνο).

Οι περισσότεροι ηλικιωμένοι που οδηγούν είναι ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ … για κάθε θάνατο που ευθύνεται γέρος οδηγός ευθύνεται ταυτόχρονα και το κράτος που δεν κάνει κάτι να μας απαλλάξει από αυτές τις γεροντοΝΑΡΚΕΣ στους δρόμους.

 Μόνο άμα σκοτωθεί κάποιος (είτε εσύ που διαβάζεις αυτό το μήνυμα είτε κάποιος φίλος/συγγενής σου είτε εγώ θα ντυθούν οι γυροφερόμενοι αγαπησιάρηδες ΖΩΝΤΕΣ για 40 ημέρες στα μαύρα και θα γίνει κάποιος ντόρος (κλαπς κλαπς)…

 … μετά σιωπή…
…. μέχρι το επόμενο θύμα στην άσφαλτο εξ αιτίας γέρου οδηγού και φτου ξανά από την αρχή άλλες μαύρες 40 ημέρες.

Παλιά έγινε συζήτηση για να αφαιρούνται τα διπλώματα οδήγησης από τους ηλικιωμένους και δεν πέρασε το νομοσχέδιο αφού αντέδρασε το ΓΕΡΟΝΤΟχούφταλο ο βο(υ)λευτής.

Ναι, να μην γίνει αφαίρεση σε όλους αλλά αυτοί που δεν μπορούν να σταματήσουν να οδηγούν οδηγούν και να γίνονται άθελα τους δολοφόνοι (έχει πολλούς τέτοιους). Αν και ούτε παίρνουν είδηση τι έκαναν και ούτε καν τους αγγίζει το θέμα φυλακή αφού είναι ούτος η άλλος κοντά στον βιολογικό τους θάνατο.

 Να ισχύει για ένα χρόνο να αποκτούν δίπλωμα αφού είναι αποδειγμένο ότι μέσα σε ένα χρόνο πολλά θέματα υγείας προκύπτουν και καθιστούν τον ηλικιωμένο ανήμπορο να οδηγήσει. όταν οδηγεί άτομο άνω των 70 με αποδεδειγμένα είναι μια (γεροντοΝΑΡΚΗ).

Οι ηλικιωμένοι να δίνουν εξετάσεις (κυρίως ιατρικές - ακοής και όρασης) και αν έχουν τα προσόντα να οδηγούν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΙΔΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΤΟΥ…


Πηγή ➤ http://elas-lyste.blogspot.gr/

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου