ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ...

 
Σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013, στα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου και του Γεν. Γραμματέα της Ε.ΑΣ.Υ.Α. με τους Προέδρους και Γεν. Γραμματείς των προσωρινών Διοικήσεων των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, Νοτιοανατολικής και Δυτικής Αττικής.
 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ενωτικό κλίμα, τέθηκαν προβλήματα των προσωρινών διοικήσεων καθώς και ζητήματα που αφορούν τους αστυνομικούς που υπηρετούν στο Νομό Αττικής και αποφασίστηκε κοινή δράση και πορεία για την επίλυση και αντιμετώπιση αυτών.

Συμφωνήθηκε επίσης να πραγματοποιούνται συνεχείς και τακτικές κοινές συνεδριάσεις τόσο των Προεδρείων όσο και των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων έτσι ώστε να αναδύονται και να βρίσκουμε λύσεις στα κοινά μας προβλήματα.
 
Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά:

Πρόεδρος:ΛΙΟΤΣΟΣ Σπυρίδων
Γεν. Γραμματέας: ΜΑΛΑΧΙΑ Αργυρώ
Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής:
Πρόεδρος: ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος
Γεν. Γραμματέας: ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος
Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής:
Πρόεδρος: ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ Αθανάσιος
Γεν. Γραμματέας: ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Πέτρος
 
Για το Δ.Σ

  - Ο -                                                              - Ο -   
 Πρόεδρος                                             Γεν. Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                  Ρηγας  Νικόλαος


Πηγή ➤ ekapolice

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου