ΑΠΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΝΕΑΡΗΣ ΡΟΥΜΑΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ – ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ;



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι εντόπισαν το σπίτι- φυλακή και απελευθέρωσαν τη νεαρή Ρουμάνα..

Επί δυο εβδομάδες, μια νεαρή Ρουμάνα υπέμενε τα πάνδεινα στα χέρια δυο συμπατριωτών της που την κρατούσαν φυλακισμένη στο σπίτι τους και της ζητούσαν λύτρα για την αφήσουν ελεύθερη και να της επιστρέψουν τα ταξιδιωτικά της έγγραφα!

Η 21χρονη κοπέλα είχε πάει στην Κω ως... φιλοξενούμενη των δυο ομοεθνών της ηλικίας 30 και 19 χρόνων, αλλά εκείνοι της πήραν με τη βία το δελτίο ταυτότητάς της και την κράτησαν κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο όπου με ξύλο και απειλές απαιτούσαν να τους καταβάλλει 2.000 ευρώ για να την αφήσουν να φύγει!

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι εντόπισαν το σπίτι- φυλακή και απελευθέρωσαν τη νεαρή Ρουμάνα.

Οι δράστες συνελήφθησαν και παρέδωσαν την ταυτότητα που είχαν κρύψει, ενώ κατασχέθηκαν 200 ευρώ και ένα κινητό που είχαν στην κατοχή τους. Οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω που τους άσκησε δίωξη για παράνομη κατακράτηση και εκβίαση σε βαθμό κακουργήματος.

Πηγή ➤ makeleio.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου