ΠΑΤΗΡ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΣ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ.


Χαμός με το Facebook του π. Χριστόφιλου.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εξακολουθεί να παραμένει ο π. Χριστόφιλος Γεωργόπουλος συνεχίζοντας να προβάλλει την Ορθοδοξία μέσω του διαδικτύου και πιο συγκεκριμένα μέσω του Facebook…

Ακάθεκτος συνεχίζει τη δράση του στο facebook ο πατήρ Χριστόφιλος Γεωργόπουλος.  Εχει «μεγάλο σουξέ» και μέσα σε λίγες ημέρες οι ‘’φίλοι’’ του αυξήθηκαν σε περισσότερους από 20.000

Το νεο του μηνυμα..

«ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΦΤΑΣΑΜΕ 20000 ΦΙΛΕΣ Κ ΦΙΛΟΥΣ .ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΑΤΗΡ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ Β ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟ C.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Κ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΑΛΗΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ…»

Ηδη μεγαλη ανταποκριση εχει και στο εξωτερικό και πολυς κόσμος πηγαίνει στην Ηλεια για να τους βοηθήσει.

Πηγή ➤ contraseolous

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου