ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΟΚΑΙΝΗΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Γνωστά ονόματα της κοσμικής Αθήνας στο πελατολόγιο



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της εξάρθρωσης κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης με έδρα την Ελλάδα, ενώ προκαλεί μεγάλη ανησυχία στην κοσμική Αθήνα, αφού υπάρχουν πολλά και τρανταχτά ονόματα της «σόουμπιζ» στη λίστα πελατών. 

Πρόκειται για άτομα γνωστά στα πανελλήνιο, που είχαν όμως πέσει στα δίχτυα του κυκλώματος και εκτός από χρήστες και αγοραστές λειτουργούσαν και ως «κράχτες» για τους υπόλοιπους πελάτες.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Espresso” το καρτέλ λειτουργούσε όλο το 24ωρο για να εξυπηρετεί τους επώνυμους πελάτες. Ειδικά στα νότια προάστια και στην περιοχή όπου η κοσμική Αθήνα συγκεντρώνεται για να διασκεδάσει το κύκλωμα έκανε και «ντελίβερι».

Μάλιστα όπως αποκαλύπτεται από τις συνομιλίες των μελών του καρτέλ υπήρχε πλήρης οργάνωση σε βάρδιες, άνθρωποι που έκαναν τις συνεννοήσεις, άλλοι που έκαναν τις παραδώσεις του ναρκωτικού στους πελάτες, αλλά και ειδικοί κωδικοί συνεννόησης.

Τα cd, οι μπίρες, τα τσιγάρα ή ακόμη και οι ακτινογραφίες δεν ήταν τίποτε άλλο από την κοκαΐνη που το κύκλωμα σκορπούσε στην κοσμική Αθήνα.

Eνώ ήταν πολύ δύσκολο να γίνει κάποιος πελάτης καθώς απαιτούνταν η σύσταση από άλλον ήδη έμπιστο άνθρωπο του κυκλώματος κάποιοι επώνυμοι είχαν και τα ... τυχερά τους. Καλύτερες τιμές και δώρα προκειμένου να λειτουργούν ως κράχτες, ως διαφημιστικό προϊόν δηλαδή.

Πηγή ➤ defencenet.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου