ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ...



Γενικότερα αυτές τις μέρες προβλέπεται άστατος καιρός κυρίως στην δυτική αλλά και ανατολική Ελλάδα. Ωστόσο την Πέμπτη και για αρκετές ώρες, θα σημειώνονται ισχυρές κατά τόπους καταιγίδες αλλά και βροχοπτώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Αυτές οι βροχές και οι καταιγίδες, θα επηρεάσουν όλη την χώρα μας, κυρίως από το μεσημέρι προς το απόγευμα της Πέμπτης ως και τις πρωινές, προμεσημβρινές ώρες της Παρασκευής. Ιδιαίτερα έντονα θα είναι τα φαινόμενα στο Ιόνιο πέλαγος, στην Πελοπόννησο, στο ανατολικό Αιγαίο, αλλά και στην Θράκη.

Αρχικά από το μεσημέρι και προς το απόγευμα της Πέμπτης, θα επηρεαστούν από βροχές και καταιγίδες, το Ιόνιο πέλαγος, η Ήπειρο, η Στερεά Ελλάδα και η Πελοπόννησος. Κατά την διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην Θεσσαλία, την Μακεδονία, την Θράκη, την Κρήτη, της Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Πυκνά χιόνια θα πέσουν σε ορεινά τμήματα της βόρειας, βορειοδυτικής Ελλάδας με υψόμετρο άνω των 1400-1600 μέτρων περίπου και της κεντρικής Ελλάδας, με υψόμετρο άνω των 1600-1700 μέτρων περίπου.Πιο έντονα θα είναι τα φαινόμενα κατά την διάρκεια της νύχτας, στην Πελοπόννησο, την Στερεά Ελλάδα, την Θράκη και το ανατολικό γενικά Αιγαίο πέλαγος.

Την Παρασκευή, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας μας, ωστόσο θα είναι αρκετά έντονα στην Θράκη και γενικότερα το ανατολικό Αιγαίο. Γενική βελτίωση του καιρού σε όλη την χώρα, θα επέλθει από το απόγευμα της Παρασκευής και μετά.


Πηγή ➤ http://greek-weather.org

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου