Οι ληστές "τρύπωσαν" από τη σκεπή και έπιασαν το ζευγάρι στο κρεβάτι...



Εφιαλτική ήταν η νύχτα που πέρασε για ηλικιωμένο ζευγάρι στο Γρηγόρι Αιγιαλείας. Τρεις άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι τους για να τους ληστέψουν, στις 03.00 τα ξημερώματα.

Οι δράστες ακινητοποίησαν τους δύο ηλικιωμένους δένοντάς τους και κατάφεραν να βρουν και να πάρουν το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ. Σύμφωνα με το thebest.gr, το ζευγάρι, ηλικίας 85 ετών ο άνδρας και 80 ετών η γυναίκα, υπέστη σοκ και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Αιγίου.

Οι δύο ηλικιωμένοι κατάφεραν να λυθούν μόνοι τους δύο σχεδόν ώρες μετά, γύρω στις 5.30 το πρωί και ειδοποίησαν την αστυνομία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες μπήκαν από τη σκεπή...

Πηγή ➤  CretePlus.gr





Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου