Με Εγγύηση 150.000 ευρώ - Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Τομπούλογλου ....


Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα ολοκληρώθηκε η απολογία του Χάρη Τομπούλογλου. Ο πρώην πρόεδρος του Νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και καταβολή εγγύησης 150.000 ευρώ.

Στον κ. Τομπούλογλου, που απολογήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας Διαφθοράς για τις κατηγορίες απόπειρας εκβίασης και παθητικής δωροδοκίας, απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα, ενώ θα πρέπει να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα.


Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο Χάρης Τομπούλογλου επέμεινε στην απολογία του πως προορίζονταν για δωρεά τα 25.000 ευρώ που ζήτησε και εισέπραξε από διαφημιστική εταιρεία προκειμένου να μην την κηρύξει έκπτωτη από διαγωνισμό.


Πηγή ➤ iefimerida

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. Χάρη να γνωρίζεις η παρέα του Σαμαρά και τις Ν.Δ. σε έδωσαν στεγνά και θα σε σκίσουν χωρίς βαζελίνη βέβαια δεν ήταν σωστό αυτό που έκανες αλλά, από σένα περιμένουμε να δώσεις ονόματα που τα παίρνουν μην είσαι κορόιδο η παροιμία λέει ''η δική μου μάνα πέθανε καμία να μην ζήσει'' κλείσε τους το σπίτι αγόρι μου να πάμε σε εκλογές άντε λεβέντη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή