ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: «ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΠΑΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΟΛΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΑ 3.000 ΕΥΡΩ» – ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ




Μια φιμολογία που αναπαρήγαγε το διαδίκτυο και προκάλεσε ποικίλα σχόλια από τον κόσμο, διαψεύδει μέσα από το twitter του ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Η φωτογραφία που φέρεται να απεικονίζει τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ήταν αυτή που άναψε κυριολεκτικά φωτιές.
barbitsiotis-paola
Ο ίδιος αναφέρει:
“Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δημοσιεύματα και φωτογραφίες που με συκοφαντούν. Είναι ψευδή και όσοι τα αναπαράγουν θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου.”
Τα δημοσιεύματα ανέφεραν, πως ο κ. Βαρβιτσιώτης γλεντούσε σε νυχτερινό κέντρο, μέχρι πρωίας, αδιαφορώντας για τις επικριτικές ματιές που του έριχναν οι γύρω του. Επίσης όπως γράφτηκε, ο γνωστός υπουργός, ήταν πρώτο τραπέζι πίστα και επιδόθηκε σε ανηλεή λουλοδοπόλεμο, ενώ ο λογαριασμός φέρεται να ανήλθε σε χιλιάδες ευρώ.
Η επίμαχη φωτογραφία που φαίνεται να είναι προϊόν φωτομοντάζ έδειχνε τον υπουργό στο τσακίρ κέφι να κρατάει έναν πυρσό αναμμένο και να θαυμάζει την καλλιτέχνιδα Πάολα επάνω στη σκηνή.

Πηγή ➤ makeleio.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :