Καβάλα: Πέθαναν σκυλιά από τις τοξίνες των πλαστικών



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αυτό το θλιβερό θέαμα αντίκρισε την Παραμονή των Χριστουγέννων η Φωτεινή Μ. που ζει στην πόλη της Καβάλας. Όπως αναφέρει, στις 27-12 πήγε,  όπως κάθε μέρα, στο σκουπιδότοπο, για να σιτίσει και να φροντίσει τα αδέσποτα σκυλιά που ζουν εκεί. Τις τελευταίες μέρες, είχε προσέξει πως τα ζώα ήταν περίεργα. Πολλά από αυτά είχαν τσίμπλες, δεν άνοιγαν τα μάτια τους και είχαν δυσκολία στην αναπνοή. Κάποια άλλα δεν πήγαιναν καν για το καθιερωμένο φαγητό. 




Η Φωτεινή Μ. κατάφερε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες σε κάποια από αυτά, όμως μερικά σκυλιά ήταν φοβικά με αποτέλεσμα να αφεθούν στην μοίρα τους. Όταν άκουσε κάποιο σκυλί να κλαίει, έσπευσε να το αναζητήσει και τότε βρέθηκε αντιμέτωπη με αυτό το οικτρό θέαμα.  



Ένας τεράστιος καλοκάγαθος γίγαντας, που επιβίωσε εκεί πάνω πάνω από 5 χρόνια, από τους πρώτους που ερχόταν καθημερινά κείτονταν νεκρός. Δίπλα άλλο ένα σκυλί νεκρό. Πιο πέρα νεκρά κουτάβια. Η μάνα παρέμενε δίπλα στα νεκρά της παιδιά να τα προσέχει.







Τα ζώα, όπως αναφέρει η Φωτεινή Μ. δηλητηριάστηκαν από τις τοξίνες που βγάζουν τα πλαστικά, τα οποία καίγονται ακόμη από τη φωτιά που άρχισε πριν 10 μέρες κι δεν έσβησε. Τόννοι πλαστικού κάηκαν, με αποτέλεσμα τα ζώα να αναπνέουν μόνο δηλητήρια.

Για μια ακόμη φορά αυτές οι ψυχές έγιναν θύματα της ανθρώπινης ανικανότητας και αδιαφορίας..


Πηγή ➤ dogw0rld.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου