Τραγωδία στις Ελβετικές Αλπεις - Τέσσερις οι νεκροί...


Τραγικό παιχνίδι έπαιξε την Κυριακή η μοίρα τεσσάρων ανθρώπων, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους από πτώσεις χιονοστιβάδων στις ελβετικές Αλπεις.

Οπως μετέδωσε το ελβετικό πρακτορείο ειδήσεων sda, πρόκειται για δύο χιονοδρόμους, έναν οδηγό βουνού και έναν σκιέρ. Ο ξεναγός οδηγούσε έξι χιονοδρόμους σε μια κορυφή στο Βαλ ντε Ρανς όταν η ομάδα χτυπήθηκε από χιονοστιβάδα που κατέβηκε από το Πουάντ ντε Μεσρέ, σύμφωνα με την αστυνομία του ελβετικού καντονιού Valais.

Ο οδηγός και τρεις ακόμη άνθρωποι θάφτηκαν κάτω από το χιόνι αλλά οι μονάδες διασωστών κατάφεραν να τους βγάλουν ζωντανούς. Οι τρεις από αυτούς όμως κατέληξαν νωρίς το απόγευμα ενώ ο τελευταίος επιζών νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Δύο άλλες χιονοστιβάδες σημειώθηκαν κατά τις πρωινές ώρες στην περιοχή γύρω από το Νεντάζ. Μια γυναίκα τραυματίστηκε σε αυτή την περίπτωση ενώ από μία ακόμη πτώση χιονοστιβάδας, σκοτώθηκε ένας 34χρονος σκιέρ που έκανε κατάβαση εκτός πίστας.

Από τα Χριστούγεννα, 11 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από χιονοστιβάδες στις Ελβετικές Άλπεις όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων sda.

Πηγή ➤iefimerida

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου