Πατέρας τριών παιδιών έπεσε απο την ταράτσα όταν ανέβηκε να καθαρίσει την καμινάδα....



Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην πολυκατοικία - Ο άτυχος άντρας έχασε την ισορροπία του ενώ καθάριζε την καμινάδα του τζακιού του και σκοτώθηκε...

Αναπάντεχος και τραγικός επίλογος στη ζωή για έναν Χανιώτη στο Ακρωτήρι. Πρόκειται για έναν 50χρονο άνδρα, πατέρα τριών κοριτσιών ο οποίος από ατυχία και απροσεξία, έκανε ''βουτιά θανάτου'' από την ταράτσα του σπιτιού του.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, o 50χρονος είχε ανέβει στην ταράτσα για να κάνει κάποιες εργασίες προκειμένου να καθαρίσει την καμινάδα του τζακιού του. Από μοιραίο λάθος, ο 50χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε από την ταράτσα σε κενό 5 μέτρων.

Από την πτώση, ο άτυχος πατέρας σκοτώθηκε ακαριαία. Οι συγγενείς του ειδοποίησαν ασθενοφόρο αλλά ήταν αργά. Οι γιατροί του νοσοκομείου Χανίων, διαπίστωσαν τον θάνατό του και ανακοίνωσαν την τραγική είδηση στη σύζυγο και τα παιδιά του...


Πηγή ➤ lamiareport

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου