«Φακελάκι» ανθρωπιάς από γιατρό σε ασθενή



ΛΥΣΤΕ blog ➤Μια μοναδική ιστορία ανθρωπιάς που έλαβε χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής δημοσιεύει η εφημερίδα «ΕλεύθεροΒήμα».   Η ιστορία αρχίζει με έναν άπορο άνδρα που βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική κατάσταση και με το ζόρι καταφέρνει να φέρει βόλτα την καθημερινότητά του.   Ο άνδρας βρέθηκε στο γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής για να του γράψουν τα φάρμακά του, και περιέγραψε στο γιατρό που έκανε τις εξετάσεις τις δυσκολίες τις
οποίες αντιμετωπίζει. 

Λαμβάνοντας τη συνταγή από το γιατρό, την άνοιξε για να ανακαλύψει ότι μέσα ο γιατρός του είχε βάλει 10 ευρώ, για τα φάρμακά του. Απορημένος προσπάθησε να του το δώσει πίσω, για να αρνηθεί ο γιατρός.   Τελικά φαίνεται πως η ανθρωπιά δεν έχει εκλείψει στις μέρες μας, αφού παρά τα όσο ακούγονται για τα «φακελάκια» στα νοσοκομεία, υπάρχουν γιατροί που κάνουν το αντίστροφο. 






eleftherovima.gr /bloko.gr



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου