Στα δικαστήρια πρίν λίγο ο δράστης του φρικτού εγκλήματος απο τις Κεραμάτες Αρτας το 2013, που είχε ...παγώσει το πανελλήνιο...(vid)


Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο των Ιωαννίνων οδηγήθηκε πριν απο λίγο ο Νίκος Γκόγκος που το 2013 είχε δολοφονήσει άγρια έναν 48χρονο στις Κεραμάτες Αρτας.

Ο 36χρονος τότε  Νίκος Γκόγκος είχε πυροβολήσει   και στη συνέχεια  προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του  άτυχου 48χρονου, τον είχε βράσει ,ενώ  τα κομμάτια του σώματός του τα είχε πετάξει στην αποχέτευση του σπιτιού που έγινε το έγκλημα αλλά και στον ποταμό Αραχθο .
 
Ο  Νίκος Γκόγκος,ο δράστης του εγκλήματος που είχε συγκλονίσει την Ηπειρο αλλά και το πανελλήνιο  , είχε ομολογήσει το φρικτό έγκλημά του που είχε γίνει για οικονομικές διαφορές και μάλιστα  είχε περιγράψει και όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που ακολούθησαν μετά απο τη δολοφονία.

Πηγή ➤ epirus-tv-news

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου