Ομάδα ΔΙΑΣ Τρικάλων - 24 κράνη δωρεά από την ISM...

 
Μια ακόμα από τις αξιέπαινες και ευπρόσδεκτες πρωτοβουλίες ιδιωτικών εταιρειών που ειδικά στις ημέρες αυτές της ένδειας και του διαρκούς μονεταρισμού στα μακρο ή μικροοικονομικά της αστυνομίας, δείχνει έμπρακτα την εκτίμηση και την στήριξη της στην κοινωνική προσφορά των αστυνομικών.

Η εταιρεία σεκιούριτι ISM, μια από τις πιο δυναμικά ανερχόμενες στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλειας,  κάνει γνωστή την επιθυμία της για δωρεά στην αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων υπέρ της ομάδας ΔΙΑΣ με 24 κράνη.

Διαβάστε την ανακοίνωση της εταιρείας...


Πηγή ➤ bloko

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου