Βίασε 89χρονη και η διοίκηση του γηροκομείου το είπαν «φλερτ»!



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σύμφωνα με την Huffington Post ο Andrew Scott Merzwski βίασε την 89χρονη, η οποία όταν απευθύνθηκε στους υπεύθυνους του ιδρύματος τους απάντησαν ότι επρόκειτο για… »φλέρτ»! Ο άνδρας….



ομολόγησε ότι βίασε την γυναίκα τον Ιανουάριο του 2013 και καταδικάστηκε σε 53 μήνες στη φυλακή. Τώρα μια νέα καταγγελία κατά του ιδρύματος επαναφέρει την υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες, καθώς ο διευθυντής φέρεται να υπερασπίστηκε αρχικά τον βιαστή και να υπέβαλλε το θύμα σε έναν απαράδεκτο εξευτελισμό, παρά την παραδοχή της ενοχής από την πλευρά του νοσοκόμου.

Πηγή ➤ tromaktiko.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου