"Οι τυχεροί είναι και λίγοι"....(φωτό).

 

Την νύχτα των Ιμίων όλοι την ζήσαμε, ο καθένας μας με διαφορετικό τρόπο. Λάθη έγιναν και από τις τρεις μεριές, πολιτική, διπλωματική και στρατιωτική ηγεσία. Η τελευταία όμως παρά τις όποιες ατέλειες συνέβησαν σε τακτικό επίπεδο με κυριότερη την μη φύλαξη της Δυτικής Ίμιας ήταν έτοιμη να γράψει χρυσές σελίδες δόξας στην νεότερη και σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού Έθνους.

Άνθρωποι και μηχανές είχαν αγγίξει τα όρια τους, όλοι ήταν έτοιμοι και αποφασισμένοι να συντρίψουν τον εχθρό. Και πάντως ως Έλληνες με το χαμόγελο στα χείλη. Λάβαμε την παρακάτω φωτογραφία που πραγματικά αντικατοπτρίζει την εικόνα των στρατιωτικών όλων των κλάδων εκείνη την νύχτα.

113 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ 343 ΜΑΗ

 01:50 1 ΦΕΒ 1996 "Νύκτα Ιμίων"

Οίκημα Rediness... δευτερόλεπτα πριν την ανάληψη Redines Status 2 min (μέσα για 6 ώρες) Ήμασταν εκεί για την δόξα της πατρίδας χαρούμενοι και αποφασισμένοι. Εκεί και τότε μετρήθηκαν τα πάντα. Ένας κόσμος, ο κόσμος των μαχητών που πρέπει να τον ζήσει κανείς για να τον καταλάβει. Είμασταν εκεί για τον κάθε Έλληνα, μα περισσότερο για την ιστορία μας. Λίγοι και τυχεροί!
 

Την φωτογραφία μας την έστειλε φίλος ιπτάμενος τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ.


Πηγή ➤defencenews

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου