1500 άτομα σε Ηράκλειο και Λασίθι αργοπεθαίνουν -θερίζουν τα ναρκωτικά και στην Κρήτη.....


Θερίζουν τα ναρκωτικά στην Κρήτη, με τα στοιχεία για τους συνανθρώπους μας που είναι μπλεγμένοι σε αυτό το "σκοτεινό" κόσμο να προκαλούν σοκ!

Με βάση τα επίσημα στοιχεία του ΟΚΑΝΑ, σε Ηρακλειο και Λασίθι τουλάχιστον 1000 με 1500 άτομα είναι είτε περιστασιακοί χρήστες, είτε εξαρτημένοι!

Χαρακτηριστική απόδειξη για την όξυνση του προβλήματος, είναι το γεγονός ότι τον Ιούνιο του 2012 όταν και ιδρύθηκε ο ΟΚΑΝΑ, καθημερινά επισκέπτονταν την εγκατάσταση 75 άτομα. Ενώ σήμερα ο αριθμός αυτός αγγιζει τα 250 άτομα!

Σύμφωνα με τον Κώστα Σβορώνο, το Διευθυντή του ΟΚΑΝΑ στο Ηράκλειο, η κατάσταση είναι πραγματικά πολύ ανησυχητική. Η Περιφέρεια Κρήτης και ο κ. Σταύρος Αρναουτάκης, αναγνωρίζοντας το πρόγραμμα, προχώρησε σήμερα στην υπογραφή σύμβασης για την επέκταση των εγκαταστάσεων του ΟΚΑΝΑ, που βρίσκονται σε χώρο του ΠΑΓΝΗ. Ένα κονδύλι ύψους 381.000 ευρώ, το οποίο η Περιφέρεια θα διαθέσει απο ίδιους πόρους!

Όπως επισήμανε ο κ. Αρναουτάκης η σημασία της προσπάθειας του ΟΚΑΝΑ στη μάχη κατά των ναρκωτικων, επιβάλλει τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Ενώ εξετάζεται ήδη η πραγματοποίηση παρόμοιας ενέργειας για το ΚΕΘΕΑ.

Πηγή ➤ eglimatikotita

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου