Το Λιμενικό κατάσχεσε 220 κιλά χασίς στην παραλία της Κέρκυρας...


Στον εντοπισμό και την κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, προέβησαν  στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κέρκυρας, στην παραλία Αγίου Ιωάννη Περιστέρων Κέρκυρας.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών, που πραγματοποιούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας.
Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και συντονισμένης επιχείρησης, εντοπίστηκαν στην παραλία Αγίου Ιωάννη Περιστέρων Κέρκυρας,  τέσσερις (04) σάκοι επιμελώς κρυμμένοι, οι οποίοι περιείχαν ενενήντα δύο (92) δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους εκατόν εννέα (109) κιλών και διακοσίων είκοσι (220) γραμμαρίων.

Στην ανωτέρω περιοχή, η οποία είχε τεθεί σε διακριτική παρακολούθηση από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κέρκυρας και άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν δύο (02) αλλοδαποί, οι οποίοι επρόκειτο να παραλάβουν τους σάκους με τις ναρκωτικές ουσίες.


Πηγή ➤crimesonair

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου