Σπείρα διαρρηκτών χτυπά τις επιχειρήσεις στο Αγρίνιο....

 
Ένα ιατρικό κέντρο, ένα κομμωτήριο, μία καφετέρια και πολλές άλλες επιχειρήσεις, έχουν πέσει θύματα κλοπής άγνωστων διαρρηκτών στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου.

Πανικό στους επαγγελματίες που έχουν τις έδρες του σε κεντρική περιοχή του Αγρινίου έχει προκαλέσει η δράση σπείρας διαρρηκτών, που χτυπούν τις επιχειρήσεις τους και εξαφανίζονται μέσα στη νύχτα. Οι ως τώρα έρευνες της Αστυνομίας δεν έχουν αποδώσει καρπούς.

Οι άγνωστοι δράστες διέρρηξαν αρχικά μια καφετέρια και άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν στην ταμειακή μηχανή, τα ηχεία, ένα laptop, ηλεκτρονικά παιχνίδια και άλλα αντικείμενα. Στη συνέχεια, εισέβαλαν σε ένα ιατρικό κέντρο από το οποίο άρπαξαν ένα σεβαστό χρηματικό ποσό και τέλος διέρρηξαν ένα κομμωτήριο όπου προκάλεσαν σοβαρές ζημιές και έκλεψαν συσκευές και εργαλεία κομμωτικής μεγάλης αξίας.

Αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας οι διαρρήξεις καλά κρατούν.Και στη Χίο ένα κατάστημα ήταν πάλι το "θύμα" διάρρηξης 19χρονου που όμως συνελήφθη.

Ώσπου να συλληφθεί, πρόλαβε να ξοδέψει τα περισσότερα από τα χρήματα που έκλεψε ένας 19χρονος που διέρρηξε το κατάστημα ενός 40χρονου στην πόλη της Χίου παραβιάζοντας τη βοηθητική είσοδο. Από τα 370 ευρώ που άρπαξε από την ταμειακή μηχανή, οι άνδρες της Ασφαλείας βρήκαν στην κατοχή του μόλις ένα... 50άρικο το οποίο απέδωσαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο νεαρός δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου.

Πηγή ➤ protothema

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου