Συνελήφθη ο Γεωργιανός που “σιδέρωσε” νοικοκυρά στο Χαλάνδρι για να του δώσει τα χρυσαφικά της...


Συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ερυθραίας, 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Όπως εξακριβώθηκε ο συλληφθείς μαζί με συνεργό του, εισήλθαν πρόσφατα σε κατοικία στην Εκάλη, ενώ απουσίαζαν οι ιδιοκτήτες και με χρήση βίας επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν τη οικιακή βοηθό, η οποία αντιστάθηκε με αποτέλεσμα οι δράστες να εγκατέλειψαν την οικία χωρίς να αφαιρέσουν χρήματα ή αντικείμενα.

Επίσης, λίγες μέρες πριν, ο 35χρονος συλληφθείς μαζί με τρεις (3) συνεργούς του εισήλθαν σε μονοκατοικία στο Χαλάνδρι, εντός τη οποίας βρισκόταν η σύζυγος του ιδιοκτήτη και η αλλοδαπή οικιακή βοηθός, τις οποίες ακινητοποίησαν με σωματική βία.

Η ιδιοκτήτρια εξαναγκάστηκε να τους υποδείξει το σημείο που βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο, αφού προηγουμένως ένας από τους δράστες της προκάλεσε εγκαύματα με ηλεκτρικό σίδερο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του συνεχίζεται.
 
Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου