Ψαράς “έπιασε”… καρχαρία (ΦΩΤΟ)




Με τα δίχτυα του παραπάνω από… «γεμάτα» γύρισε το πρωί της Κυριακής στο λιμάνι της Κυλλήνης ένας ψαράς, που είχε την τύχη να «πιάσει» ένα καρχαροειδές περίπου τριών μέτρων!

Όπως γράφεται σε δημοσίευμα με το σκάφος του, το «Συμεών Ρ», ψάρευε έξω από το λιμάνι της Κυλλήνης όταν τη στιγμή που «σήκωνε» τα δίχτυα του είδε, μην μπορώντας να το πιστέψει και ίδιος, το τεράστιο κήτος που φτάνει τα 2,7 μέτρα!
Δεν είναι η πρώτη φορά που αλιείς της Κυλλήνης καταφέρνουν να βγάλουν μια τόσο μεγάλη «ψαριά», αλλά από την άλλη δεν είναι ούτε και συνηθισμένο αλλά ούτε και εύκολο!
Συγχαρητήρια στον έμπειρο ψαρά και… καλοφάγωτο!
Δείτε φωτογραφίες:
karxarias karxarias1

Πηγή ➤ makeleio.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου