30χρονος απειλούσε ότι θα κάψει το Δημαρχείο

elas-lyste.blogspot.gr.jpg


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ένας 30χρονος απειλούσε ότι θα βάλει φωτιά στο πρώην Δημαρχείο Νέας Ιωνίας και εν συνεχεία στον αντιδήμαρχο Βόλου, Ν. Ιωνίας και Αισωνίας, Χαράλαμπο Τσαμπάζη, επειδή δεν του έδινε βεβαίωση μόνιμης κατοικίας.

Όπως αναφέρει το e-volos.gr, ο 30χρονος, αφού πέρασε από την απαραίτητη αξιολόγηση, διαπιστώθηκε ότι δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για να λάβει τη βεβαίωση.

Ο αντιδήμαρχος Τσαμπάζης προσπάθησε να του εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν μπορούσε να του χορηγήσει τη βεβαίωση αλλά ο 30χρονος βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση.

Συγκεκριμένα, απείλησε τον αντιδήμαρχο λέγοντας ότι θα κάνει κακό στον ίδιο και στην οικογένειά του, ενώ απείλησε και τους υπαλλήλους λέγοντας ότι θα βάλει φωτιά και θα τους κάψει.

Ο αντιδήμαρχος ζήτησε να ειδοποιηθεί η Αστυνομία αλλά ο άντρας ζήτησε να μην το κάνει και εξαφανίστηκε. Σημειώνεται ότι έρευνες για τον εντοπισμό του άγνωστου άνδρα διενεργεί η Αστυνομία.

Πηγή ➤ makeleio.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου