Μαγνησία: Χτύπησαν και λήστεψαν 80χρονη

elas-lyste.blogspot.gr


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων μέχρι στιγμής...
δραστών που διέπραξαν ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες εισήλθαν σε οικία 80χρονης ημεδαπής παραβιάζοντας το παράθυρο. Εκεί, με την απειλή μαχαιριού και με την άσκηση σωματικής βίας από τον ένα δράστη την ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ. Στη συνέχεια, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.


Πηγή ➤ tro-ma-ktiko

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου