Στο νοσοκομείο δύο παιδιά από θανατηφόρο τροχαίο στην Άρτα

elas-lyste.blogspot.gr.jpg


ΛΥΣΤΕ blog ➤Όλα έγιναν στις 14.35 το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, στο 142ο χλμ της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων (περιοχή Κομποτίου Άρτας), όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 62χρονος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δεύτερο Ι.Χ που οδηγούσε 51χρονος από την Αλβανία.

Το δεύτερο αυτοκίνητο βγήκε από τον δρόμο και παρέσυρε τον 63χρονο πεζό, πριν επιστρέψει στο δρόμο και συγκρουστεί με διερχόμενο φορτηγό.

Σύμφωνα με το epirus-tv, o 63χρονος έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, ενώ από το τροχαίο τραυματίστηκαν τρία άτομα. Μία 35χρονη μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 8 και 6 ετών.

Πηγή ➤ makeleio.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου