Αρκαδία: Εντοπίστηκε ανθρώπινο οστό στο Άκοβο Μεγαλόπολης




Χθές το πρωί, εντοπίστηκε από κάτοικο του οικισμού Γούπατα στο Άκοβο Μεγαλόπολης, μέσα στο χωριό, ένα κατά πάσα πιθανότητα ανθρώπινο οστό και συγκεκριμένα τμήμα κάτω άκρου.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση, ενώ ταυτόχρονα γίνεται προανάκριση από το αστυνομικό τμήμα Μεγαλόπολης.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να πιστοποιηθεί ότι πρόκειται για ανθρώπινο οστό, ώστε στην συνέχεια να προχωρήσει η έρευνα, για να διαπιστωθεί αν ταυτοποιείται με έναν ηλικιωμένο άνδρα που είχε εξαφανιστεί από το 'Ακοβο πριν από μερικούς μήνες...

Πηγή ➤ newsit.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου