Συγκλονιστικό τηλεφώνημα θύματος του ναυαγίου της Ν. Κορέας: «Γιαγιά, νομίζω θα πεθάνω»

elas-lyste.blogspot.gr


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η μικρή Park Ji Yoon δεν ήθελε να πάει στην εκπαιδευτική εκδρομή με το σχολείο της γιατί μισούσε τα καράβια.

Το τηλεφώνημα στη γιαγιά της που τη μεγάλωσε γιατί οι γονείς της δουλεύουν, δώδεκα ώρες αφότου το πλοίο είχε αποπλεύσει με τα παιδιά, η φωνή της έτρεμε. Είχαν μιλήσει και νωρίτερα, λέει η γιαγιά της, Kim Ok Young, 74 ετών, όταν η μικρή είπε πως δεν είχαν φτάσει ακόμα.

Αυτό το τηλεφώνημα όμως, ήταν διαφορετικό.

Το πλοίο βυθίζεται, είπε η Ji Yoon.

«Γιαγιά, νομίζω θα πεθάνω», είπε. «Το πλοίο βυθίζεται και κρατιέμαι από τα κάγκελα» συνέχισε και το τηλέφωνο έκλεισε.

Άλλη μια φορά κατόρθωσε να πιάσει η γιαγιά την εγγονή στο τηλέφωνο, αλλά το μόνο που είπε η μικρή ήταν πως έπρεπε να κλείσει. Λίγο αργότερα έλαβε ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό, που περιείχε όμως μόνο ένα γράμμα, που δεν σήμαινε τίποτα.

Από τότε η ηλικιωμένη γυναίκα περιμένει να μάθει την τύχη της πολυαγαπημένης της εγγονής, που αγνοείται όπως και περισσότερα από 300 περίπου άτομα, πολλοί από αυτούς συμμαθητές της στο σχολείο.

«Την πιέσαμε να πάει» λέει η γιαγιά, «γιατί θα το μετάνιωνε αν δεν πήγαινε με τα παιδιά, και τώρα το μετανιώνουμε εμείς»...

Πηγή ➤ defence.

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου