Ο «Αναστάσης», το δελφίνι που σώθηκε χάρις στην ανθρωπιά των Κρητικών...

elas-lyste_blogspot_gr (2).jpg

Το δελφίνι της φωτογραφίας ξεβράστηκε το Μεγάλο Σάββατο στην παραλία στο Δαμνόνι, στο νότιο Ρέθυμνο. Ήταν αδύναμο να κολυμπήσει στα βαθιά και να ακολουθήσει το κοπάδι του.

Στάθηκε τυχερό και γνώρισε την φροντίδα ανθρώπων που νοιάζονται. Το περιποιήθηκαν και το βάφτισαν «Αναστάση» λόγω της ημέρας. Η φωτογραφία και το κείμενο  που ακολουθεί είναι της κ. Ασημίνας Κεφαλά.

«Με την αγάπη των ανθρώπων του WaterSportsStation του Hapimag Damnoni Hotel και με έναν εθελοντή δασολόγο(ο μοναδικός που βρέθηκε και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για βοήθεια) που ήρθε από τα Χανιά με τον 8χρονο γιο του και έμεινε όλο το βράδυ στο πλευρό του δελφινιού, ο μικρός “Αναστάσης” κολυμπά σήμερα όλο ζωντάνια στα νερά του κόλπου!»

Πηγή ➤candianews

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου