Φρικτό τροχαίο στην Εθνική Οδό - Νταλίκα πέρασε πάνω από γυναίκα...

elas-lyste_blogspot_gr.jpg

Ένα απίστευτο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στην Εθνική Οδό Χανίων - Ρεθύμνου στο ύψος του Καλαμίου που είχε απολογισμό έναν νεκρό 50 χρονο άνδρα και τρεις ακόμα τραυματίες εκ των οποίων οι δύο σοβαρά.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες,  το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο οδηγός ενός αγροτικού οχήματος έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουσθεί το διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που είχε ως αποτέλεσμα η συνεπιβάτιδα του οδηγού να εκτιναχθεί από το παρμπρίζ και να βρεθεί στο οδόστρωμα λίγα μέτρα παρακάτω.

Το τροχαίο όμως δεν σταματάει εδώ καθώς την ώρα που η γυναίκα κείτονταν στο οδόστρωμα, μία νταλίκα που ερχόταν από πίσω, δεν πρόλαβε να σταματήσει και πέρασε από πάνω της ενώ στη συνέχεια συγκρούστηκε με το  4Χ4.

Η νεαρή  γυναίκα τραυματίστηκε βαριά ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επιβάτες σε όλα τα εμπλεκόμενα οχήματα είναι αδέλφια. Βαριά τραυματίστηκε επίσης άλλη μία νεαρή γυναίκα 25 ετών η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή με τους γιατρούς στο γενικό Νοσοκομείο Χανίων να κάνουν ότι μπορούν. Στο ίδιο νοσοκομείο τραυματισμένη νοσηλεύεται και η αδελφή της όπως επίσης και ένας άνδρας 31 ετών.

Στο σημείο βρέθηκαν όλα τα ασθενοφόρα του Νομού Χανίων, μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσει τους επιβάτες και η αστυνομία για να ρυθμίσει την κυκλοφορία.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί η τροχαία Βόρειου Οδικού Άξονα.

Πηγή ➤ ekriti

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 σχόλια :

  1. θα πρεπε να αφαιρεσουν αδειες οδηγησης κυκλοφοριας,οχηματα και οπλα απο ολους τους κρητικους.δεν παιζονται οι ανθρωποι εκει περα,σκοτωνονται σαν τα μυρμυγκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. aman pia me ta aderfia oti htan oloi aderfia o 50xronos den htan aderfos me to palikari htan gios tou, mathenete sosta k meta na grafete......

    ΑπάντησηΔιαγραφή