Ρομά ντύθηκαν με δερμάτινα μπουφάν στα Ιωάννινα αλλά....

elas-lyste_blogspot_gr.jpg

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της κλοπής τέσσερις ημεδαποί Ρομά, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, ηλικίας 29 και 27 ετών

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, περίπτωση κλοπής από κατάστημα, με τη μέθοδο της απασχόλησης, που έγινε το απόγευμα στις 10 Απριλίου, στην Ανατολή Ιωαννίνων.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της κλοπής τέσσερις ημεδαποί Ρομά, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, ηλικίας 29 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Αναλυτικότερα, οι προαναφερόμενοι δράστες, απογευματινές ώρες της 10.04.2014, προσποιούμενοι τους πελάτες, εισήλθαν σε κατάστημα πώλησης ενδυμάτων στην Ανατολή Ιωαννίνων και με τη μέθοδο της απασχόλησης, κατάφεραν να αφαιρέσουν δύο δερμάτινα μπουφάν.

Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών και αποδόθηκαν στην υπεύθυνη του καταστήματος. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Πηγή ➤ protothema

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου