Χανιά: Έδωσε τέλος στη ζωή του πίνοντας φυτοφάρμακο

elas-lyste.blogspot.


ΛΥΣΤΕ blog ➤Άνοιξε τον οικογενειακό τάφο στο κοιμητήριο των Αρμένων , μπήκε μέσα κι εκεί άφησε την τελευταία του πνοή αφού πρώτα είχε πιεί δύο φιαλίδια φυτοφάρμακο.

Ο λόγος για τον 84χρονο που από χθες αναζητούνταν από τους οικείους τους καθώς είχε πάρει το αυτοκίνητο του και είχε εξαφανιστεί.

Για την εξαφάνιση του 84χρονου είχαν ενημερωθεί και οι αρχές που τον αναζητούσαν.

Τελικά ο άτυχος ηλικιωμένος εντοπίστηκε χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο κοιμητήριο των Αρμένων, αφού πρώτα είχε βρεθεί το αυτοκίνητο του μέσα στο οποίο εντοπίστηκε και ιδιόχειρο σημείωμα με το οποίο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Πηγή ➤ tro-ma-ktiko.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου