Ρόδος: “Ξυλοφόρτωσαν” συγγενή υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου....

elas-lyste.blogspot.gr (2).jpg

Τρεις άνδρες ξυλοκόπησαν χθες το βράδυ τον 52χρονο κουνιάδο υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου στη Ρόδο. Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου οι δράστες να εντοπιστούν και να συλληφθούν.

Ο 52χρονος βγαίνοντας από το αυτοκίνητο του, που ήταν σταθμευμένο στην οδό Μιχαήλ Πετρίδη στο ύψος σχεδόν του Μήδεια άνοιξε απότομα την πόρτα του οδηγού με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να κάνει μανούβρα ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν οι δράστες.

Δύο εξ αυτών βγήκαν από το αυτοκίνητο και τον χτύπησαν σοβαρά. Η αδελφή του θύματος, σύζυγος του υποψηφίου, που άκουσε τις κραυγές του έσπευσε σε βοήθεια.

Ο 52χρονος νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική.


Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου