Αστυνομικός της ΔΙΑΣ θα αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Εθνική ομάδα Ελληνορωμαϊκής πάλης....


Στην Φιλανδία στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής πάλης θα αγωνιστεί στα 98 κιλά ο Πτολεμαϊδιώτης Σπύρος Κουντουρατζής. Ο Πρωταθλητής Ελλάδας σήμερα ζει και εργάζεται (υπηρετώντας στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Ελληνικής αστυνομίας) στην Αθήνα.

Ξεκίνησε την πάλη στην ηλικία τον 10 ετών στο παλαιστικό κέντρο Εορδαίας στη Πτολεμαΐδα. Έχει αναδειχθεί πανελληνιονίκης στην κατηγορίες παίδων, εφήβων και αντρών καθώς και στο πρωτάθλημα των ενόπλων δυνάμεων καθώς από το 2009 εντάχθηκε και παραμένει μέχρι και σήμερα στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας (στην ομάδα δίκυκλης αστυνόμευσης).
 

Με τον ερχομό του στην Αθήνα έγινε αθλητής του Εθνικού με προπονητή των Κώστα Αρκουδέα.

Πηγή ➤ eordaia

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου