«Αγάπη μου, το ΠΕΔΥ σκίζει»: Το sms της Ευγενίας στον Άδωνι...

elas-lyste.blogspot.jpg

Ο υπουργός Υγείας διάβασε στους υπουργούς Υγείας της ΕΕ το μήνυμα που του έστειλε η σύζυγός του.

Το πόσο αποτελεσματικές είναι οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα το πόσο καλά λειτουργεί το ΠΕΔΥ θέλησε να δείξει ο Αδωνις Γεωργιάδης, στη σύνοδο των υπουργών Υγείας της Ευρωπαϊκής Ενωσης που έγινε την Τρίτη στο Ζάππειο υπό την προεδρία του ίδιου.

Την ώρα, λοιπόν, που οι υπουργοί συζητούσαν για τις μεταρρυθμίσεις στην Υγεία, το τηλέφωνο του κ. Γεωργιάδη χτύπησε.

Όπως γράφει ο «Βηματοδότης», ήταν η σύζυγός του κυρία Ευγενία Μανωλίδου, η οποία χωρίς καν να ρωτήσει εάν ενοχλεί του είπε: «Αγάπη μου, χρειάζομαι έναν γυναικολόγο».

Αφού πρώτα ο υπουργός βεβαιώθηκε ότι δεν ήταν κάτι το επείγον, της είπε να καλέσει στο τηλεφωνικό κέντρο του ΠΕΔΥ για να της κλείσουν ραντεβού. Δέκα λεπτά μετά η κυρία Μανωλίδου έστειλε στον σύζυγό της ένα SMS όπου του έλεγε: «Αγάπη μου, το ΠΕΔΥ σκίζει. Μου έκλεισαν ραντεβού σε πέντε ημέρες και με γιατρό δίπλα στο σπίτι μας».

Τότε ο κ. Γεωργιάδης είπε στους υπουργούς Υγείας,; «Κύριοι, θέλω να σας διαβάσω ένα μήνυμα της συζύγου μου για να δείτε πόσο αποτελεσματικές είναι οι μεταρρυθμίσεις εδώ στην Ελλάδα» και άρχισε να διαβάζει το μήνυμα της Ευγενίας, μεταφράζοντας το «αγάπη μου» σε... dear.

Πηγή ➤ protothema

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια :

  1. το χειροτερο δεν ειναι οτι ο υπουργος υγειας ισως να ειναι απο τους πιο αχρηστους και ηλιθιους,το χειροτερο ειναι οτι φαινεται να απευθυνεται σε αχρηστους και ηλιθιους.Το αδιανοητο ομως ειναι οτι αυτο ειναι πραγματικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός! Ζουμε σε εναν κόσμο με ηλίθιους! και το χειρότερο είναι οτι οι ηλίθιοι μας κυβερνούν. Άρα είμαστε όλοι ηλίθιοι!!!

      Διαγραφή