Στον εμφύλιο βυθίζεται η Ουκρανία: Περισσότεροι από 40 νεκροί στην Οδησσό....

elas-lyste_blogspot_gr.jpg

Σε τουλάχιστον 50 ανέρχονται οι τραυματίες - Οχτώ από τους νεκρούς έπεσαν στο κενό για να σωθούν από το φλεγόμενο Κτίριο των Συνδικάτων - Συγκρούσεις με νεκρούς και στο Κραματόρσκ.

Ολοένα και περισσότερο βυθίζεται η Ουκρανία στον εμφύλιο πόλεμο καθώς στη φονικότερη σύγκρουση ανάμεσα σε φιλορώσους και εθνικιστές Ουκρανούς, στην Οδησσό, το απόγευμα της Παρασκευής ο απολογισμός κάνει λόγο για περισσότερους από νεκρούς και τουλάχιστον 50 τραυματίες.

Οι περισσότεροι εξ αυτών, όπως μεταδίδει το Russia Today, έχασαν τη ζωή τους από ασφυξία καθώς εγκλωβίστηκαν στο αποκαλούμενο Κτίριο των Συνδικάτων, στο οποίο έβαλαν φωτιά εθνικιστές Ουκρανοί.

Πηγή ➤ protothema

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου