Οι Κυνηγοί του Αιγαίου εξορμούν για κατάληψη βραχονησίδας … (φώτο)

elas-lyste_blogspot_gr.jpg

Απίστευτο αλλά όμως είναι αληθινό και Ελληνικό ! Κατάληψη βραχονησίδας ….ΤΑΜΣ «ΙΑΣΩΝ 14»

Ανεξάρτητες Υπομονάδες της 96 ΑΔΤΕ σε μια λίαν επιθετική ενέργεια με  άψογη σχεδίαση και οργάνωση ..Εκτέλεσαν Αεροαποβατική επιχείριση για τα κατάληψη βραχονησίδας με Ειδικές δυνάμεις απο την πλευρά της θάλασσας ,σε συνδυασμό με αεροπόβαση Ελικοπτέρων που μετέφεραν Καταδρομείς στα ψηλώματα και ασφάλισαν την περιοχή !


Στα ελικόπτερα που επιχειρούσαν και εκτελούσαν την αερο απόβαση προστάτευαν και επιτηρούσαν Ελικόπτερα Απάτσι έτοιμα για πάν ενδεχόμενο !

Την όλη επιχείρηση υποστήριζαν δύο από ζεύγος των  Α-7E γνωστών και ώς Κουρσάρων  που πετούσαν χαμηλά ψάχνοντας για “φρέσκο αίμα “


O Συντονισμός των Ειδικών Δυνάμεων που έδρασαν απο την μεριά της θάλασσας  σε συνδιασμό με τις αεροαποβατικές δυνάμεις ήταν άψογος και κυρίως στην ώρα τους !

Η άσκηση ΤΑΜΣ ΙΑΣΩΝ 14 απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο οτι διακλαδικότητα λειτουργεί με τον καλύτερο τρόπο και μάλιστα και σε σχηματισμούς που οργανώνονται τοπικά και δεν περιμένουν τον σχεδιασμό από τα Επιτελεία !


Να σημειωθεί ότι η εκτέλεσης της επιχείρησης έγινε με το φως της Ημέρα και δεν ήταν ανακατάληψη βραχονησίδας

Στιγμιότυπα από την Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων «ΙΑΣΩΝ 14» από προσωπικό Μονάδων- Ανεξάρτητων Υπομονάδων του Στρατού Ξηράς, τμημάτων της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία πραγματοποιήθηκε την 5 και 6 Μαϊ 14 στη Περιοχή Ευθύνης της 96 ΑΔΤΕ.

Πηγή ➤ veteranos

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου