Άδειες οι παραλίες της Χαλκιδικής – Μείωση 25% στις αφίξεις Ρώσων....

elas-lyste_blogspot

Μηδενικές οι αφίξεις Ουκρανών και άφαντοι οι Έλληνες.

Δεν γέμισαν οι παραλίες και τα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής, όπως περίμεναν οι ξενοδόχοι και οι επαγγελματίες του τουρισμού, αφού οι εκτιμήσεις τους για αύξηση της τουριστικής κίνησης, τουλάχιστον κατά 10% φέτος, έπεσαν έξω.

Περιμένουμε να φιλοξενήσουμε τον κόσμο αλλά φέτος δεν είναι όσοι αναμέναμε να είναι, δήλωσε στην κάμερα του Mega κάτοικος των Νέων Ρόδων Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, Ρώσοι, Βαλκάνιοι και Έλληνες που στηρίζουν παραδοσιακά τον τουρισμό της Χαλκιδικής φέτος καταγράφουν μείωση στις κρατήσεις.

“Έχουμε απώλειες περίπου 25% από την ρωσική αγορά, δήλωσε ο πρόεδρος των Ξενοδόχων Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος, τονίζοντας ότι η κίνηση από την Ουκρανία προς την περιοχή είναι μηδενική, με 30.000 τουρίστες από την χώρα να μην φτάνουν στην Χαλκιδική λόγω του πολέμου.

Οι καταστροφές από τις πλημμύρες στα Βαλκάνια, προκάλεσαν πολλές ακυρώσεις, ενώ οι Έλληνες τουρίστες είναι “άφαντοι”, αφού όπως υποστηρίζουν παρά την κρίση οι τιμές στα καταλύματα είναι πολύ υψηλές.

Πηγή ➤ newmoney

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου