Φρίκη στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας - Βρεφονηπιοκόμος-παιδεραστής έγδυνε νήπια και τα φωτογράφιζε ...

elas-lyste_blogspot

Μετά την σύλληψη του παιδίατρου στα Γιάννενα που κατηγορείται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, μία αντίστοιχη υπόθεση έχει συγκλονίσει τις …τελευταίες ώρες την Ήπειρο με πρωταγωνιστή έναν βρεφονηπιοκόμο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα pamepreveza.gr, όλα ξεκίνησαν μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του 60χρονου βρεφονηπιοκόμου ένας κάτοικος της Φιλιππιάδας. Ο εν λόγω άνδρας φέρεται να διατηρούσε σχέση με την 19χρονη κόρη του καταγγέλλοντα και μετά από τον χωρισμό τους, άρχισε να γράφει συνθήματα σε όλη την πόλη με υβριστικό περιεχόμενο για τον πατέρα και την νεαρή κοπέλα.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί…. Έχοντας στην κατοχή του, γυμνές φωτογραφίες της κοπέλας, τις φωτοτύπησε και τις πέταξε σε διάφορα σημεία της πόλης. Όταν οι αστυνομικοί πήγαν να τον συλλάβουν επιτέθηκε εναντίον τους με μία κοσσιά (μεγάλο δρεπάνι) χωρίς ευτυχώς να τους τραυματίσει. Έπειτα από έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε μία λάμα 18 εκατοστών και ένα μαύρο σπρέι το οποίο εικάζεται πως είναι αυτό που χρησιμοποίησε ο δράστης για να γράψει τα συνθήματα.

Τελικά όμως ο 60χρονος βρεφονηπιοκόμος έκρυβε ένα μεγάλο μυστικό. Οι αστυνομικοί έμειναν εμβρόντητοι όταν εντόπισαν ένα πλήθος φωτογραφιών που είχε στην κατοχή του ο 60χρονος και οι οποίες προέρχονταν στο σύνολό τους από βρέφη και νήπια του παιδικού σταθμού στον οποίο εργάζονταν. Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα dvd τα οποία εστάλησαν στην Αθήνα προκειμένου να διαπιστωθεί το περιεχόμενο τους από την έρευνα που θα διεξάγει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος βρεφονηπιοκόμος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την τοπική κοινωνία. Το 2011 είχε απομακρυνθεί για κάποιο διάστημα από τον παιδικό σταθμό, καθώς έδειχνε ανάρμοστη συμπεριφορά έναντι των νηπίων. Σε κάποιες περιπτώσεις κατέβαζε τα εσώρουχά τους και τα ζωγράφιζε! Οι κάτοικοι της Φιλιππιάδας μιλούν για έναν παράξενο άνθρωπο με περίεργη συμπεριφορά.

Μετά τα γεγονότα του 2011, μετακινήθηκε από τον παιδικό σταθμό στην Κοινωφελή Επιχείρηση, όμως με κάθε ευκαιρία βρίσκονταν κοντά στα παιδιά και δεν έχανε την ευκαιρία να δείχνει ότι του αρέσει να συναναστρέφεται μαζί τους. Τελικά η συναναστροφή δεν φαίνεται να ήταν τόσο αθώα…

Πηγή ➤ trelokouneli

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου