Ο Νίκος Μαζιώτης διέμενε δίπλα σε υπαρχηγό της Αστυνομίας...

elas-lyste_blogspot

Μπροστά σε ένα κωμικοτραγικό γεγονός βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής να ερευνήσουν το διαμέρισμα της πολυκατοικίας που διέμενε...ο Νίκος Μαζιώτης με την Πόλα Ρούπα στα όρια Πεύκης - Αμαρουσίου.

Από τις έρευνες προέκυψε ότι ακριβώς στο διπλανό κτήριο από την οδό Υψηλάντου 27 διέμενε, ο προσφάτως αποστρατευθείς υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αδαμάντιος Σταματάκης, ο οποίος είχε αστυνομική συνοδεία και φρουρά.

Δηλαδή είχε γείτονά του τον νούμερο ένα καταζητούμενο για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα» και την Πόλα Ρούπα αλλά ποτέ του δεν φαντάστηκε ότι βρίσκεται τόσο κοντά του.

Ειδικότερα, ο Μαζιώτης είχε νοικιάσει το διαμέρισμα στον 5ο όροφο επί της οδού Υψηλάντου 27 στο Μαρούσι ενώ ο Αδ. Σταματάκης μένει στην οδό Υψηλάντου, στον αριθμό 29.

Πηγή ➤ directnews

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου