Τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που συνέλαβαν το Μαζιώτη συνάντησε ο Β. Κικίλιας.

elas-lyste_blogspot

Τους αστυνομικούς της Oμάδας ΔΙΑΣ της Άμεσης Δράσης, που συνέλαβαν τον τρομοκράτη Νίκο Μαζιώτη, συνάντησε σήμερα στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ο υπουργός, Βασίλης Κικίλιας.

«Εκφράζω την προσωπική μου εκτίμηση, τη βαθειά ευγνωμοσύνη μου στο πρόσωπο των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και μέσω αυτών, στο πρόσωπο όλων των αστυνομικών» δήλωσε ο υπουργός, απευθυνόμενος προς τους αστυνομικούς

Παράλληλα, ο Β. Κικίλιας μετάφερε τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και τις ευχαριστίες όλης της ηγεσίας της αστυνομίας προς τα παιδιά αυτά, που πέτυχαν, παρά το γεγονός ότι ο έως χθες καταζητούμενος τρομοκράτης άνοιξε πυρ μέσα σε δεκάδες κόσμου, αδιαφορώντας για τυχόν θύματα, πέτυχαν να τον συλλάβουν χωρίς να υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί.

Ο Β. Κικίλιας έδωσε, παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγου Δημήτριου Τσακνάκη, συγχαρητήρια στους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ για την «ηρωική», όπως τη χαρακτήρισε, πράξη τους, αλλά και για τον επαγγελματισμό και την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στη συνάντηση παρέστη ο Διευθυντής της Άμεσης Δράσης, Ταξίαρχος κ. Βασίλειος Τζίγκος, ο Αναπληρωτής Επόπτης της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς και ο Διοικητής της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών.

Ο Β. Κικίλιας επεσήμανε, επίσης, ότι πρώτη προτεραιότητα της Πολιτείας είναι η έμπρακτη ενίσχυση του έργου του Έλληνα Αστυνομικού.

«Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε στον Έλληνα αστυνομικό. Το έργο που επιτελείται από τις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αξιόλογο και γίνεται αθόρυβα, χωρίς τυμπανοκρουσίες.

Απόδειξη η μεγάλη επιτυχία με τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη. Εκφράζω την προσωπική μου εκτίμηση, τη βαθειά ευγνωμοσύνη μου στο πρόσωπο των Αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και μέσω αυτών, στο πρόσωπο όλων των Αστυνομικών. Είναι πραγματικά αξιέπαινοι» δήλωσε.

Πηγή ➤ ethnos.gr





Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου