«Μίλησαν τα όπλα» στα Σφακιά-Αιματηρή συμπλοκή σε ταβέρνα.

elas-lyste_blogspot

Αναστάτωση επικρατεί στη χώρα Σφακίων από αιματηρή συμπλοκή η οποία σημειώθηκε μετά τις 5 χθες το απόγευμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες σε ταβέρνα στη παραλία από τα λόγια δύο οικογένειες που διαπληκτίζονταν πέρασαν στα όπλα.

Το αποτέλεσμα ο τραυματισμός συνολικά τριών ατόμων, από τους οποίους οι δύο σοβαρά και ο τρίτος ελαφρύτερα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ισχυρή αστυνομική δύναμη από τα Χανιά. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι λόγοι είναι επαγγελματικοί. Παρόλο που τα αίτια και οι ακριβείς συνθήκες δεν έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό συνέβη μπροστά σε δεκάδες ντόπιους και επισκέπτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στις ταβέρνες.

Η κατάσταση των δύο τραυματιών είναι σοβαρή αλλά όχι κρίσιμη. Ο ένας, έχει δεχθεί τέσσερις σφαίρες στα κάτω άκρα, με αποτέλεσμα να χάσει πολύ αίμα ενώ ο δεύτερος, έχει δεχθεί μία σφαίρα στον θώρακα. Και οι δύο ήταν σε κατάσταση σοκ.

Στο   λιμάνι των Σφακίων  παραμένει ισχυρή αστυνομική δύναμη, ώστε να μην επεκταθεί το επεισόδιο. Προανάκριση διενεργούν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σε νοσοκομεία και Σφακιά – Αναβρασμός επικρατεί στην περιοχή.

Φρουρούμενοι στα νοσοκομεία Χανίων και Ρεθύμνου νοσηλεύονται οι τραυματίες της χθεσινής αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε  στη χώρα Σφακίων.

Στην Μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας εκ των τριών ο οποίος δέχτηκε 3 πυροβολισμούς στα άκρα και οι γιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση του καθώς έχει χάσει πολύ αίμα.

Ο δεύτερος που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων είναι εκτός κινδύνου και φέρει τραύμα στο θώρακα.

Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου νοσηλεύεται ο τρίτος τραυματίας η κατάσταση του οποίου δεν εμπνέει καμία ανησυχία.Υποβλήθηκε χθες, σε επέμβαση στο πόδι

Τόσο στα δύο νοσοκομεία όσο και στη χώρα Σφακίων οι δυνάμεις της αστυνομίας είναι ισχυρές υπό τον φόβο αντεκδίκησης.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα ,μπροστά σε δεκάδες ντόπιους και επισκέπτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στις ταβέρνες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία  οι λόγοι του αιματηρού αυτού περιστατικού είναι επαγγελματικοί.

Πηγή ➤ candianews

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου