Πρόστιμο σε όσους χρησιμοποιούν το λάστιχο ποτίσματος .

elas-lyste_blogspot

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ.

Πρόστιμο μικρό μεν, αλλά υπολογίσιμο την περίοδο που διανύουμε, θα επιβάλλεται σε όσους χρησιμοποιούν λάστιχο για…οποιαδήποτε εξωτερική χρήση, όπως πλύσιμο πεζοδρομίων, δρόμων, αυλών, αυτοκινήτων, για πότισμα κλπ. Αυτό αποφάσισε κατά πλειοψηφία ο δήμος Βόλου, εγκρίνοντας την σχετική πρόταση του διοικητικού συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Μείζονος περιοχής Βόλου. Η απαγόρευση αφορά την φετινή χρονιά και το πρόστιμο που περιμένει όσους δεν συνετιστούν φτάνει τα 30 ευρώ.

Αιτία για το συγκεκριμένο μέτρο είναι το πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή με την επάρκεια νερού. Ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Πάνος Σκοτινιώτης επεσήμανε ότι μέχρι σήμερα η διαχείριση του προβλήματος γίνεται ικανοποιητικά αλλά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το αύριο.

Τόνισε, επίσης, ότι αν εφαρμοστεί το μέτρο, δεν θα μεγαλώσει το πρόβλημα και ζήτησε τη συνδρομή των δημοτών για να βγει το καλοκαίρι ομαλά.

Πηγή ➤ trelokouneli

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου