Γιάννενα: 26χρονος Αλβανός έκλεψε 10 τόνους ξυλεία μέσα σε λίγες μέρες.

elas-lyste_blogspot

Ο 26χρονος Αλβανός είχε απελαθεί και του είχε απαγορευθεί και η είσοδος στη χώρα.

Συνελήφθη, τα ξημερώματα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 26χρονος Αλβανός σε βάρος του οποίου...σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ο  26χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 27-7 έως 16-08-2014, έκλεψε σταδιακά δέκα (10) τόνους ξυλείας από επιχείρηση εμπορίας ξυλείας στα Ιωάννινα.

Επίσης, από τον έλεγχο των στοιχείων ταυτότητας του 26χρονου, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα, λόγω διοικητικής απέλασης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Πηγή ➤ thetoc




Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου