ΤΩΡA – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΕΜΠΟΛΑ – 600 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ.

elas-lyste_blogspot

Εξακόσια άτομα βρίσκονται σε καραντίνα σε κεντρική συνοικία του Βερολίνου, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο γυναίκας που φέρεται να έχει προσβληθεί από τον θανατηφόρο ιό Έμπολα.

Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκονται  οι Υγειονομικές Αρχές του Βερολίνου έχοντας θέσει σε απομόνωση 600 άτομα τα οποία φέρονται να έχουν έρθει σε επαφή με γυναίκα που εμφανίζει όλα τα συμπτώματα του θανατηφόρου ιού Έμπολα.

Πρόκειται για μια γυναίκα από κάποια χώρα της Δυτικής Αφρικής, η οποία είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο όταν βρέθηκε μέσα σε εμπορικό κέντρο στην συνοικία Pankow.

Ένας υπάλληλος της επιχείρησης ενημέρωσε τις Αρχές και η γυναίκα διακομίστηκε στο Virchow Hospital όπου μπήκε αμέσως σε απομόνωση, καθώς διαπιστώθηκε ότι εμφανίζει όλα τα συμπτώματα του θανατηφόρου ιού Έμπολα, με το πιο χαρακτηριστικό τον εξαιρετικά υψηλό πυρετό.


Επίσης αμέσως τέθηκαν σε καραντίνα και 600 ακόμη άτομα τα οποία βρίσκονταν μέσα στο κέντρο την ίδια στιγμή που η γυναίκα κατέρρευσε, κάτι που τους καθιστά εξαιρετικά ύποπτους να έχουν προσβληθεί και αυτοί από τον ακραία μεταδοτικό και φονικό ιό.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Π.Ο.Υ. τα κρούσματα του Έμπολα μέχρι στιγμής έχουν ξεπεράσει τα 2.240 με τους 1.229 από αυτά να έχουν υποκύψει στη νόσο.

Πηγή ➤makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου