Πάτρα: Αστυνομικό μέγαρο για… αρουραίους και τρωκτικά – Σε κίνδυνο η υγεία αστυνομικών και πολιτών.

elas-lyste.blogspot
Ζητείται παρέμβαση της ηγεσίας της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα

Σε κίνδυνο τίθεται καθημερινά η δημόσια υγεία των αστυνομικών που εργάζονται στις Υπηρεσίες του Αστυνομικού Μεγάρου Πατρών στην οδό Ερμού, αλλά και των πολιτών που επισκέπτονται το κτίριο προκειμένου να διεκπεραιώσουν διάφορες υποθέσεις τους.

Και αυτό γιατί ο χώρος εκτός από κατσαρίδες, σε κάποια σημεία, όπως καταγγέλλεται, έχει πλέον γεμίσει και με τρωκτικά ακόμη και μέσα στα γραφεία.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν πληροφορίες, πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε στη σκάλα κοντά στην Υπηρεσία Έκδοσης Διαβατηρίων, ένας τεράστιος αρουραίος ο οποίος τρόμαξε όχι μόνο τους αστυνομικούς, αλλά και τους πολίτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο.

Το δεύτερο περιστατικό που καταγράφηκε, ήταν στο χώρο του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών (διπλανή είσοδος από αυτή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας), όταν και εμφανίστηκε ένα ακόμη ποντίκι μέσα σε ντουλάπα γραφείου, όταν αστυνομικός πήγε να πάρει από εκεί κάποια έγγραφα.

Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί ζητούν από την ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. να λάβει μέτρα και άμεσα να προβεί σε απολύμανση του χώρου, ώστε να μην τίθεται σε κίνδυνο η υγεία τόσο των ίδιων των εργαζόμενων όσο και όσων καταφθάνουν σε αυτούς τους χώρους.


Πηγή ➤ patrastimes

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου