Την διάσωση των λαθρομεταναστών αναλαμβάνει τώρα και η Π.Α???

elas-lyste.blogspot

Δεν μας έφταναν οι καθημερινές  πτήσεις των Τούρκων  και οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η Πολεμική μας Αεροπορία έχουμε τώρα  και αποστολές διάσωσης λαθρομεταναστών !

Σωτήρια ήταν η επέμβαση του πληρώματος ενός Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας για 15 λαθρομετανάστες , που επέβαιναν σε αλιευτικό σκάφος το οποίο βυθιζόταν.

Το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης ενημερώθηκε για τους λαθρομετανάστες που βρίσκονταν σε κίνδυνο και αμέσως απογειώθηκε από βάση στη Ρόδο ένα ελικόπτερο Super Puma, το οποίο μόλις  38 λεπτά μετά εντόπισε το αλιευτικό 75 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Ρόδου.

Την Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014 και ώρα 13:22, ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) απογειώθηκε από τη Ρόδο, με σκοπό τον εντοπισμό βυθιζόμενου αλιευτικού, στο οποίο επέβαιναν δεκατέσσερις (14) Σύριοι λαθρομετανάστης και ένας (1) Παλαιστίνιος λαθρομετανάστης.

Το ελικόπτερο εντόπισε το αλιευτικό στις 14:00, εβδομήντα πέντε (75) ναυτικά μίλια Νοτιοανατολικά της Ρόδου και περισυνέλεξε σώα και τα δεκαπέντε (15) άτομα τα οποία μετέφερε με ασφάλεια στη Ρόδο.

Σχόλιο: Tα ελικόπτερα Super Puma έχουν εκτός των άλλων και αποστολή την διάσωση των Χειριστών της Πολεμικής μας Αεροπορίας και όχι να σώζει λαθρομετανάστες που βυθίζουν οι ίδιοι τα σκάφη για να μετατρέψουν την έρευνα απο αναζήτηση σε διάσωση ( δασκαλεμένοι μας έρχονται )


Πηγή ➤ veteranos

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου