Ταξιτζής βρήκε ξεχασμένη βαλίτσα με 37.000 ευρώ και την....

  
elas-lyste.blogspot
Αίσιο τέλος είχε για μια 46χρονη η περιπέτεια που έζησε όταν ξέχασε στο πορτ μπαγκάζ ενός ταξί μια βαλίτσα. Μέσα σε αυτή βρίσκονταν όλα τα επίσημα έγγραφά της, αλλά και 37.000 ευρώ σε μετρητά.

Ο οδηγός του οχήματος εντόπισε την βαλίτσα, την άνοιξε και βρήκε μέσα τα έγγραφα με τα στοιχεία της κατόχου, καθώς και το ποσό των 37.000 ευρώ. Χωρίς δεύτερη σκέψη πήγε στην αστυνομία, όπου και παρέδωσε τη βαλίτσα και όλο το περιεχόμενό της, προκειμένου να εντοπιστεί η κάτοχός τους και να της παραδοθούν.

Πράγματι μετά από έρευνα η γυναίκα βρέθηκε και σε αστυνομικό τμήμα της Αθήνας, παρουσία και του οδηγού ταξί το ποσό των 37.000 ευρώ, τα ρούχα και τα έγγραφα επιστράφηκαν στην γυναίκα, που τελικά στάθηκε τυχερή, μέσα στην ατυχία της.

Πηγή ➤ toxwni

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου