ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Παιδιά "συνέλαβαν" 59χρονο που επιχείρησε να πετάξει σε κάδο πέντε κουτάβια..

elas-lyste.blogspot

Τα είχε βάλει σε σακούλα

Στα χέρια της αστυνομίας, χάρη στην κινητοποίηση μιας παρέας παιδιών, έπεσε ένας 59χρονος ημεδαπός, ο οποίος αποπειράθηκε να πετάξει σε κάδο απορριμάτων στην Καλαμάτα πέντε νεογέννητα σκυλιά, τα οποία είχε βάλει σε πλαστική σακούλα.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης (23/09). Σύμφωνα με τον Φιλοζωικό Όμιλο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, τα παιδιά που έκαναν ποδήλατο, είδαν τον 59χρονο να πλησιάζει ένα κάδο για να πετάξει μία σακούλα με "περίεργο" περιεχόμενο. Πλησίασαν και τον ρώτησαν τι είχε η σακούλα και αυτός τους έβρισε, μπήκε στο αυτοκίνητό του μαζί με τη σακούλα και έφυγε.

Τα παιδιά τον ακολούθησαν και όταν αυτός σταμάτησε σε άλλο κάδο, λίγο πιο πέρα, εμφανίστηκαν πάλι μπροστά του ενώ από το σημείο πέρασαν εκείνη τη στιγμή και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι ενημερώθηκαν σχετικά, προχωρώντας στη σύλληψη του.

Ο Φιλοζωικός Όμιλος κατέθεσε μήνυση ενώ τα σκυλάκια παρελήφθησαν από τον ΦΟΚ.

Πηγή ➤ news247.gr

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου