Εν πλώ ξαφνικός θάνατος κυβερνήτη αλιευτικού σκάφους βορειοδυτικά της Θάσου...

elas-lyste.blogspot

Η Λιμενική Αρχή Καβάλας ενημερώθηκε την Κυριακή από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικιού ότι ο 66χρονος κυβερνήτης του αλιευτικού σκάφους «ΜΑΡΙΑ» Ν.Χ. 432, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της Θάσου έχρηζε άμεσης μεταφοράς σε νοσοκομείο λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας.

Άμεσα πλωτό περιπολικό του λιμενικού έσπευσε και παρέλαβε τον 66χρονο από τη θαλάσσια περιοχή «ΘΑΣΟΠΟΥΛΑΣ» και τον μετέφερε στο λιμάνι Κεραμωτής, όπου ανέμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο 66χρονος μεταφέρθηκε-σύμφωνα με το xanthipress.gr- με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Καβάλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ από τη Λιμενική Αρχή Κεραμωτής που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.


Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου