Καλιφόρνια: Μαγείρεψε τον σκύλο της πρώην του και της έκανε το τραπέζι.

elas-lyste.blogspot

Ένας 34χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία την Παρασκευή, κατηγορείται ότι έκλεψε τον σκύλο της πρώην συντρόφου του, τον μαγείρεψε και μετά της έκανε το τραπέζι με κύριο πιάτο το άτυχο ζώο.

Η πρώην κοπέλα του Ryan Watenpaugh είχε καλέσει την αστυνομία του Redding (πόλη βορειοδυτικά του Σακραμέντο) την Τρίτη και είχε αναφέρει ότι ο 34χρονος την καταδίωκε. Όπως δήλωσε στις αρχές η νεαρή, η σχέση τους χαρακτηριζόταν από τη χρήση βίας. Σε μια προσπάθεια να συμφιλιωθούν την περασμένη εβδομάδα, αναφέρει η καταγγελία, οι δυό τους συμφώνησαν να φάνε μαζί προκειμένου να συζητήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως ζευγάρι.

Ωστόσο λίγο αργότερα ο Watenpaugh άρχιζε να φέρεται περίεργα. Ο 34χρονος άρχισε να της στέλνει μηνύματα ρωτώντας αν της άρεσε η... γεύση του σκύλου της (σ.σ. το ζωάκι, ένα Pomeranian με το όνομα Bear,είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Αύγουστο).

Λίγες μέρες αργότερα, ο Watenpaugh άφησε στη βεράντα της συντρόφου του μια τσάντα που περιείχε δύο πατούσες του σκύλου της.

Η κοπέλα ειδοποίησε την αστυνομία η οποία συνέλαβε και ανέκρινε τον Watenpaugh. Ο 34χρονος ομολόγησε ότι την απειλούσε και ότι άφησε τις πατούσες του σκύλου στο σπίτι της. Ωστόσο, αρνήθηκε ότι σκότωσε και μαγείρεψε τον σκύλο.

Κατά την διάρκεια έρευνας στο σπίτι του, οι αρχές βρήκαν ένα καλάσνικοφ και μερικούς γεμιστήρες.

Πηγή ➤ zougla

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου